Informacije o Udruženju

Informacije1Informacije2

Udruženje SAP korisnika u Srbiji je na prvom mestu osnovano da okupi i unapredi znanje i razmenu informacija korisnika SAP proizvoda. Nakon prvog skupa koji je održan juna 2016. godine, shvatili smo da je interesovanje veliko i krenuli u formalizaciju Udruženja i privlačenje članstva. Od prve sesije do danas smo formalno osnovali Udruženje, napravili Statut i krenuli u ekspanziju, odnosno, predstavljanje zainteresovanim kompanijama benefite uključenja u rad USKUS-a.

Udruženje će SAP korisnicima pomoći da lakše i jednostavnije razmenjuju svoja iskustva o implementiranim SAP rešenjima, sa jedne strane, a sa druge, očekujemo da svoje potrebe uz pomoć SAP stručnjaka lakše definišu i dobiju od najbolju i praksu i znanje kako bi unapredili svoje poslovanje.

Ovakva udruženja postoje u zemljama u regionu i ovo u Srbiji je formirano po ugledu na njih.

Udruženje je u potpunosti podržano od lokalne SAP kancelarije ali nije ni u kom slučaju njen deo niti pod bilo kakvim uticajem.

Želeći da unapredimo svoje kompanije i imajući u vidu da su SAP proizvodi mnogo više od informatičkih proizvoda osnovali smo Udruženje koje će dati još veću dodatu vrednost uloženim resursima u SAP proizvode.

Takođe smo imali u vidu da postoji prostor da se unapredi komunikacija „internih“ konsultanata i kolega koji rade na implementaciji, radu i održavanju SAP proizvoda. Poslednje što bi želeli je da ovo postane informatičko udruženje i pozivamo vas da, pored informatičara, uključujete koliko god je moguće i kolege iz drugih poslovnih oblasti, naročito one koji svakodnevno rade i odlučuju kako će SAP proizvodi „izgledati“ odnosno koji odlučuju o dizajnu i toku poslovnih procesa u ovim sistemima.