Godišnji skup USKUS-a 2017

Drugi po redu USKUS skup održao se u četvrtak 07. decembra 2017. godine, u hotelu Tulip Inn u Beogradu. Na ovogodišnjem skupu kroz multimedijalna predavanja gosti, korisnici i partneri iz zemlje i inostranstva imali su priliku da iskoriste najbolje iz digitalnog sveta, preispitaju svoje poslovne modele i otkriju nove načine poslovanja koji se baziraju na jednostavnosti i transformaciji koje donosi digitalna ekonomija.

Među nekim od mnogobrojnih tema, bile su između ostalog i prednosti Enterprise Support-a o kojima je nešto više rekla Marta Jackowska ispred SAP CEE, dok su na temu S4/HANA migracije kroz teorijska i praktična iskustva, govorili Dragoljub Ljubičić kao i gost iz Hrvatske, Grigor Ćorić iz mStart-a. Gosti su takođe mogli i da saznaju najnovije vesti vezane za razvoj PDV lokalizacije o kojima je govorila Nataša Martinović iz SAP West Balkans. U skladu sa digitalnom transformacijom poslovanja dolazi i do promene digitalne kulture a na datu temu vrlo zanimljivo i interaktivno predavanje je održao čuveni motivacioni govornik, dr Nikolaos Dimitriadis sa solunskog CITY College-a.

Puni lepih utisaka krećemo u pripremu sledećeg skupa, sa nadom da će naše udruženje do tada biti bogatije za nove članove, a fotografije sa ovogodišnjeg druženja možete videti u galeriji ispod.  

 uskus_2uskus_3uskus_4_DJT4407 _DJT4449 _DJT4513 _DJT4570 _DJT4606 _DJT4658_DJT4558

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *