Godišnji skup USKUS-a 2019.

USKUS2019Agenda

Četvrti po redu godišnji skup Udruženja SAP korisnika u Srbiji održan je 28. novembra 2019. godine, u hotelu Tulip Inn u Beogradu. Okupio je više od 130  učesnika iz vodećih lokalnih i globalnih kompanija koje posluju u Srbiji. U toku radnog dela programa kroz predavanja i diskusiju učesnici događaja su imali prilike da saznaju na koji način SAP tehnologije mogu da im pomognu prilikom upravljanja službenim putovanjima, kao i sa kojim izazovima mogu da se susretnu prilikom implementacije MRP rešenja. Za sam kraj događaja bilo je rezervisano predavanje naše specijalne gošće gospođe Gordane Berger iz kompanije Action Management Consulting, od koje su učesnici događaja mogli da saznaju na koje sve to načine mogu da povećaju svoj lični potencijal.

Uz veliku zahvalnost što ste nam ukazali poverenje i prisustvovali našem godišnjem skupu, pozivamo vas da pogledate galeriju fotografija sa događaja i podsetite se najzanimljivijih detalja.

Takođe, za sve zainteresovane, omogućili smo preuzimanje prezentacija naših predavača sa sledećeg linka: Prezentacije.

Kako Udruženje SAP korisnika teži da unapredi svoj rad, izuzetno bi nam značilo da sa nama podelite svoje utiske sa događaja. Pozivamo Vas da svoje pohvale i kritike u vezi sa događajem pošaljete na event@uskus.rs ili info@uskus.rs

Takođe, pozivamo Vas da, kao članovi, učestvujete u aktivnostima Udruženja i zajedno sa nama doprinesete da rad USKUS-a bude što efikasniji i korisniji za sve njegove članove.

Ukoliko niste član Udruženja, pozivamo Vas da nam se pridružite i na našoj web stranici pogledate koje prednosti nudimo i kako se možete učlaniti.

Za sva dodatna pitanja o radu Udruženja, molimo Vas da nas kontaktirate na: info@uskus.rs

S poštovanjem,
Vaš USKUS tim

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *