Godišnji skup USKUS-a 2018.

Treći po redu godišnji skup Udruženja SAP korisnika u Srbiji održan je u četvrtak 06. decembra 2018. godine, u hotelu Tulip Inn u Beogradu. Na ovogodišnjem skupu kroz multimedijalna predavanja i panel diskusiju gosti, korisnici i partneri iz zemlje i inostranstva imali su priliku da se još bolje upoznaju sa C/4HANA, razmene iskustva i savete u vezi sa primenom lokalizacije SAP ERP rešenja i otvore različite teme iz oblasti finansija i primene propisa i zakona. Gosti skupa su imali priliku da čuju i jedan drugačiji pogled na uspeh i vreme i način na koji ga koristimo. Da se zapitamo kako koristimo vreme i da sve pristune ubedi da uspeh može da se uči uspela je Slavica Squire, prvi sertifikovani NLP trener u Srbiji. 

Kao i svaki put do sada, u pauzama izmedju prezentacija i tokom druženja na neformalnom delu skupa uz rucak gosti skupa su imali priliku da razmene informacije i novosti, prodiskutuju postojeće i nove poslovne modele i otkriju nove načine poslovanja koji se baziraju na jednostavnosti i transformaciji koje donosi digitalna ekonomija i nova SAP rešenja.

Udruženje je u odnosu na prethodni period bogatije za nove članove a nadamo se da će nas još više biti i na idućem godišnjem okupljanju. U međuvremenu, iskoristićemo ove lepe utiske i pozitivnu energiju da organizujemo dodatne sadržaje i druženja članica Udruženja i da ćemo nešto od toga moći da prežentujemo na idućem godišnjem skupu USKUS  2019.
Atmosferu i neke od fotografija sa ovogodišnjeg druženja možete videti u galeriji ispod.  

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *